Stage (Trade) Marketing

Dompel je onder in de wereld van de badkamer…

Hi! Wij zijn Coram, onder andere bekend van de merken Geesa, Sealskin en Tiger!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons Trade Marketing DIY-team komt versterken. Je krijgt van ons de mogelijkheid om de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Je draait volledig mee in het Trade Marketing team en zal hierin voldoende uitdaging vinden. Verder voer je op basis van een commercieel vraagstuk zelfstandig een onderzoek uit, om deze vervolgens om te zetten in een commercieel (deel)plannen. Hier is al een start van gemaakt, waar jij op mag voortborduren! Om een goed beeld te krijgen van de diverse commerciële facetten van ons bedrijf betrekken wij je actief in het bedenken en uitvoeren van het Coram 2022 commerciële beleid.

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van kwalitatieve badkamerproducten. Coram is hard op weg naar een marktpositie in de sanitair top tien van grootste spelers in Europa.

In deze functie werk je vanuit Zaltbommel en i.v.m. de huidige corona-richtlijnen ook mogelijk vanuit huis.

Wat vragen we van jou:

  • Je volgt een HBO opleiding Commerciële Economie (CE), International Business (IB) of Ondernemerschap en Retail Management (ORM) of soortgelijk;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Je bent klantbewust;
  • Je bent flexibel en kunt werken met deadlines zonder daarbij oog voor detail te verliezen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een talent in organiseren.

Wat kunnen we jou bieden:

We bieden een uitdagende, veelzijdige stage binnen een ambitieuze werkomgeving waarbij er voldoende ruimte is om te werken aan je stageopdracht en de ontwikkeling van je competenties. Je gaat kennismaken met veel verschillende aspecten van het marketing & communicatie vak. Daarnaast kom je te werken in een klein team waardoor er ruimte is voor jouw mening en inbreng.

Als stagiair(e) kun je rekenen op een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand en op voldoende ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

In Zaltbommel is een treinstation en ons kantoor is zowel met de bus, als de fiets als op loopafstand te bereiken.

Interesse?

Heb je interesse in de stageplaats, dan kun je dat kenbaar maken door een korte motivatie en CV te mailen naar hr@coram.eu. Inhoudelijke vragen over de stage kun je mailen naar sarah.janssen@coram.eu.