Onze focus

Onze focus

Ieder Coram merk en iedere Coram werkmaatschappij heeft een eigen afgebakende rol binnen Coram en ontplooit zijn eigen activiteiten op karakteristieke wijze.

De Coram bedrijven versterken elkaar en hebben dezelfde focus:

  • Sfeer en functionaliteit samen brengen in badkamer en toilet
  • Zich in het bijzonder richten op trends in interieurstijlen, care, douches, meubels en accessoires

Design & innovatie

Binnen de gehele Coram groep staat de kracht van design en innovatie voorop. Onze product managers, designers en ontwikkelaars, verenigd in het Coram Design Lab, volgen voortdurend de belangrijkste consumententrends en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen en technieken. Samen met marketing, sales en engineering worden die vertaald naar nieuwe productconcepten. Tijdens de ontwikkeling worden nieuwe productconcepten altijd getoetst op gebruiks- en installatiegemak. Bij de vormgeving zijn eigenheid en originaliteit essentieel, zonder daarbij kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid uit het oog te verliezen.

De badkamer is steeds meer een onderdeel geworden van het totale interieur. De stijl van het interieur wordt doorgevoerd in de badkamer. Nieuwe productconcepten laten we daarom aansluiten bij de trends in interieurstijlen, zodat als onze producten in de badkamer bij elkaar komen, ze een mooi en sfeervol geheel met het huisinterieur vormen.

Care

In West Europa neemt de vergrijzing toe en de gevolgen van deze bevolkingsontwikkeling maken dat senioren langer thuis blijven wonen. Binnen Coram hebben we speciale aandacht voor deze doelgroep, door binnen de verschillende assortiment groepen, producten te ontwikkelen die het zelfstandig wonen veilig, prettig en comfortabel maken.

Dit doen we met oog voor mooi design tegen betaalbare kwaliteit. En met een focus op slimme, innovatieve oplossingen, waarmee we zorgdragen voor het welzijn van mensen die wat extra hulp nodig hebben in de badkamer.

Douches

De douche is een van de belangrijkste, meest centrale elementen in de badkamer, Een verfrissende douche draagt bij tot een goede start van de dag. Het ontwerpen en produceren van douches behoort tot onze belangrijkste activiteiten . Voor iedere badkamer bieden wij een passende douche-oplossing dankzij een breed assortiment van verschillende designs en stijlen én talloze maatwerkmogelijkheden. Hoe je badkamer er ook uitziet en welke smaak je ook hebt, er is altijd wel een douche die bij je past. We geven graag advies en ondersteuning bij de selectie van het juiste type douche en de correcte maatvoering. En we verzorgen naar wens installaties op locatie.

Meubels

Het plaatsen van een badkamermeubel maakt de inrichting van de badkamer compleet. Een badkamermeubel draagt in belangrijke mate bij aan de sfeer. We ontwikkelen daarom meubels in verschillende stijlen die we onder onze merken Tiger en Antado voeren.

Een badkamermeubel wordt intensief gebruikt in een vochtige ruimte. Om er jarenlang van te kunnen genieten gebruiken we kwalitatieve materialen en worden onze meubels met de grootste zorg gemaakt en intensief getest in onze eigen Europese fabriek.

Accessoires

Accessoires zijn de ‘juwelen’ van de badkamer. Ze zijn de ‘finish touch’ en maken daarmee de badkamer compleet. Omdat de badkamer steeds meer een integraal onderdeel van het interieur is. Bij Coram ontwerpen we daarom niet zomaar een zeepbakje, toiletrolhouder of handdoekrek. Bij het ontwerpen van onze kwalitatieve en betaalbare accessoires, denken we in stijlvoorkeuren en aan de samenhang tussen meubels, douches en accessoires. Zo creëren we een ongekend comfortabel en persoonlijk badkamerinterieur.