Onze focus

Onze missie

Design & innovatie

De kracht van design en innovatie staat bij ons voorop. Onze product managers, designers en ontwikkelaars volgen voortdurend de belangrijkste consumententrends en ontwikkelingen op het gebied van nieuwe materialen en technieken. Samen met marketing, sales en engineering worden die vertaald naar nieuwe productconcepten, waarbij gebruiks- en installatiegemak centraal staan. Bij de vormgeving zijn eigenheid en originaliteit essentieel, zonder daarbij kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid uit het oog te verliezen.

De badkamer is steeds meer een onderdeel geworden van het totale interieur. De stijl van het interieur wordt doorgevoerd in de badkamer. Nieuwe productconcepten laten we daarom aansluiten bij de trends in interieurstijlen, zodat als onze producten in de badkamer bij elkaar komen, ze een mooi en sfeervol geheel met het huisinterieur vormen.

Toonaangevend in accessoires

Accessoires zijn de ‘juwelen’ van de badkamer. Ze zijn de ‘finish touch’ en maken daarmee de badkamer compleet. Omdat de badkamer steeds meer een integraal onderdeel van het interieur is. Bij Coram ontwerpen we daarom niet zomaar een zeepbakje, toiletrolhouder of handdoekrek. Bij het ontwerpen van onze kwalitatieve en betaalbare accessoires, denken we in stijlvoorkeuren en aan de samenhang tussen meubels, douches en accessoires. Zo creëren we een ongekend comfortabel en persoonlijk badkamerinterieur.

‘Preferred’ partner in douches

De douche is een van de belangrijkste, meest centrale elementen in de badkamer. Een verfrissende douche draagt bij tot een goede start van de dag. Wij willen de ‘preferred’ toeleverancier van doucheoplossingen zijn voor de eindconsumenten en onze klanten. Het ontwerpen en produceren van douches behoort tot een van onze belangrijkste activiteiten. Voor iedere badkamer bieden wij een passende douche-oplossing dankzij een breed assortiment van verschillende designs en stijlen. Hoe je badkamer er ook uitziet en welke smaak je ook hebt, er is altijd wel een douche die bij je past. We geven graag advies en ondersteuning bij de selectie van het juiste type douche. 

Internationale hotels, zakelijke projecten en cruise schepen

Onze badkameraccessoires zijn te vinden in ’s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen, waar onze producten intensief worden gebruikt. En waar onze accessoires aan hoge eisen moeten voldoen als het gaat om functionaliteit, design, installatie- en gebruiksgemak.

Wij mogen met trots vermelden dat wij internationaal het ‘preferred brand’ zijn voor verschillende architecten en interieurdesigners in de hospitality- en cruisemarkt, zoals bijvoorbeeld Studio Dado, Kudos Design (Turku), PSD (Hamburg), GEM design (Genua) en nog diverse anderen.

Sterke consumentenmerken in Europa

In de Benelux is Coram marktleider met de merken Tiger en Sealskin. In de rest van Europa groeit onze marktpositie mede door de sterke groei in E-commerce. Met name accessoires, deze worden ook veel online gekocht. Dit betekent dat we onze positie in de Benelux verder zullen verstevigen en uitbouwen in de rest van Europa. Dit doen we door ‘consumer insights’ te vertalen naar innovatieve producten, die aansluiten bij de behoeftes van consumenten, door interieurtrends te volgen en door verder te bouwen aan onze merken.