Welkom in ons Coram Café!

Dat smaakt naar meer  

Al in de ochtend worden je smaakpapillen aangewakkerd door de lekkere geuren in de gangen. Steeds vaker hoor je collega’s roepen: “is het al 12 uur?”. Samen lunchen bevordert de samenwerking en dat had Coram al vroeg in de gaten. Gezond eten doe je namelijk in het Coram Café. Samen met de bedrijfscateraar Vitam staat er elke dag weer een lekker buffet met seizoensgebonden producten klaar.

Tussen 12.00 uur en 13.00 uur schuiven Corammers samen aan de grote, ronde tafels. Restaurantmanager en Vitammer Astrid van Houten, vertelt hier graag meer over.

Een gevarieerd aanbod


“Ik vind het belangrijk dat alles vers is en ik houd altijd de seizoensgroenten in gedachten.” Het is de missie van Vitam om mensen te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl en dat laat Astrid elke dag weer zien. “Zo maak ik vaak eiersalade en preisalade, maar vind je in het café ook smoothies, luxe desserts, soep, salades en warme snacks. Soms krijg ik speciale verzoeken. Wanneer iemand vergeten is om ontbijt te maken of wanneer een gerecht gewoon heel lekker was. Die verzoeken vind ik alleen maar leuk en ook een fijn compliment.” 

 

Een plek van ontmoeting

Het café is niet alleen een plek om te lunchen, maar ook een plek van ontmoeting. Er worden vergaderingen gehouden, workshops gegeven en er ontstaan veel creatieve ideeën. ”Het is echt een plek waar medewerkers samenkomen. Iedereen komt er ook graag. Ook als ze geen eten kopen.” Maar niet alleen de medewerkers komen er graag, Astrid voelt zich ook helemaal thuis bij Coram. ”Toen ik 25 jaar in dienst was bij mijn werkgever Vitam heb ik een mooie bos bloemen gekregen. Ik zie Coram echt als een plek van rust. Ik vind het een prachtige locatie. Veel van mijn collega’s kunnen daar nog jaloers op zijn.” 

Lotte Janssen – Content Marketeer

Je hoeft niet bang te zijn dat jouw favoriete eten er niet bij zit. Het aanbod is heel divers. Dankzij Vitam hebben we elke dag een kwalitatief goede lunch. Ik vind het belangrijk dat we op deze plek ook écht bij elkaar kunnen komen met collega’s.” 


Froukje Maas – Trade Marketeer: 
Ik vind het een luxe. Het is echt een ruimte om even af te schakelen en het nodigt ook uit om even van je werkplek af te gaan. De looprichting van het buffet stimuleert om eerst gezond op te scheppen. Door Astrid is het heel persoonlijk. Ze weet wat iedereen lekker vindt.