Onze Structuur

De organisatiestructuur van Coram

Onze activiteiten

  • Design, productie en leveren van producten voor badkamer & toilet

Onze business units

De Coram activiteiten, die zich richten op producten voor de badkamer en toilet zijn georganiseerd in vijf business units, die in elke regio de producten van de verschillende merken aanbieden, kortom ‘one face to the customer’. De Business units worden gefaciliteerd door vier functionele units, waarin kennis voor de groep wordt gebundeld en zoveel mogelijk synergie wordt gecreëerd.

De vijf business units richten zich op de verkoop en marketing van onze merken Sealskin, Geesa, Tiger, Esbada, Impey en Coram Showers. Dit zijn:

Coram DIY: Focust zich op de sanitaire markt binnen DIY en E-Commerce. We bieden een breed scala sanitair producten van verschillende merken aan via deze business unit, zodat we altijd een passend aanbod hebben voor desbetreffende retailer. Dit doen we niet alleen binnen de BeNeLux, maar Europa breed. Met onze jarenlange ervaring, een toegewijd team en met de focus op innovatie  en onze merken proberen wij onze klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Meer weten? Mail dan naar info.coramdiynl@coram.eu

Coram Hospitality & Projects: Gefocust op de internationale professionele markt binnen de sanitair markt. Denk hierbij aan het opleveren van badkamers voor hotels, cruiseschepen, vakantieparken en andere zakelijke projecten. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen, zijn wij altijd op zoek naar slimme oplossingen, bijzondere toepassingen en creatieve ideeën. Wij werken daarvoor nauw samen met onze opdrachtgevers, veelal architecten en projectontwikkelaars. We luisteren naar hun specifieke wensen en eisen, vertalen deze naar maatwerk en realiseren vervolgens badkamers die alle verwachtingen waarmaken.

Meer weten? Kijk op https://hospitality-projects.coram.eu of mail naar projects@coram.eu.

Coram Benelux: Gefocust op de sanitaire markt binnen België, Nederland en Luxemburg. Coram Benelux is dè referentie in de markt voor doucheoplossingen en accessoires voor retailers, e-tailers, installateurs en groothandel, door een toegespitst productassortiment, ongeëvenaarde service en omdat het met Coram Benelux ‘gemakkelijk zaken doen is’. 

Meer weten? Kijk op www.corambenelux.news of mail naar info.corambenelux@coram.eu

Coram Nordic: Als Noorse marktleider vertegenwoordigen ze de Coram-merken Tiger, Sealskin, Geesa en voeren ze het zelf ontwikkelde merk Esbada. Daarnaast vertegenwoordigt Coram Nordic de merken Duschy en Simplyhuman. Bij de keuze van de merken richt Coram Nordic zich voornamelijk op badkameraccessoires waarbij kwaliteit, design, comfort en gebruiksgemak voorop staan. 

Meer weten? Kijk dan op www.coram.no of mail naar kundeservice@coram.no

Coram UK: Focust zich op de badkamers in het Verenigd Koninkrijk. De producten zijn ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen en innovatieve engineeringtechnieken. Als het gaat om douchewanden, douchebakken en badschermen, zijn wij experts. Bij Coram UK draait alles om engineering- en ontwerptalent. Het draait om het ontwikkelen van producten die stijl toevoegen aan badkamers en die de perfecte ervaring bieden voor professionele installateurs en hun klanten. 

Meer weten? Mail dan naar sales@coram.co.uk

Deze business units worden ondersteund door krachtige functional units: Finance, HR, IT, Digital, Marketing & Product Management, Design & Product Development en Supply Chain.

We streven we ernaar een nog relevantere partner te zijn voor onze directe business partners en hun klanten om uiteindelijk samen onze ambitieuze groeiambities te verwezenlijken.

Onze badkamer merken