Stage Grafisch Vormgever

Maak jij graag met creatieve uitingen het verschil voor onze merken?

Wij zijn Coram, bekend van de merken Tiger, Sealskin en Geesa. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Grafische Vormgeving,  die ons team komt versterken en mee komt bouwen aan onze merken.

Ons bedrijf

Coram is het bedrijf achter de bekende merken Tiger, Sealskin en Geesa en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten. Tiger en Geesa zijn vooral bekend van de badkameraccessoires, Sealskin vooral van badkamer accessoires en douches.

Deze worden in geheel Europa  verkocht via retailers, doe-het-zelf zaken, groothandels en online. Jaarlijks wordt ca 100 miljoen omzet gerealiseerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel en hier bevinden zich onder meer de afdeling product marketing, waar de het studio team onderdeel van is.

Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners.

Het team

Het studio team bedenkt, maakt en beheert alle creatieve marketing gerelateerde online & offline uitingen voor onze merken. De studio team werkt nauw samen met het brand marketing team, de marketeers in de verschillende business units, het content team en product management. Het team werkt op basis van briefings en in lijn met de betreffende brandguides en draagt bij aan het bouwen van onze merken in de verschillende landen.

Ten ondersteuning van ons team zoeken we een enthousiaste stagiair(e) die mee wil bouwen aan onze merken door het bedenken en maken van creatieve uitingen, waarmee onze merken het verschil maken.

Wat ga je doen?

Je wordt volledig onderdeel van het studio team, wat betekent dat je meewerkt aan de opdrachten, die daar binnen komen en worden verdeeld. Je kunt dan denken aan de volgende zaken:

 • Maken en (na)bewerken en beheren van beeldmaterialen (logo’s, foto’s, lijntekeningen etc.) en productvideo’s en overig filmmateriaal.
 • Het maken van content voor de verschillende websites. Vormgeven van banners, online advertenties en overige afbeeldingen voor digitaal gebruik.
 • Vormgeven van productcatalogi, (inspiratie)magazines, prijslijsten, folders, montage- en gebruikshandleidingen.
 • Controleren en druk klaar maken van alle bestanden/pakketten.
 • Bedenken van verpakkingsconcepten en vormgeven van nieuwe verpakkingsvormen en -designs.
 • Beheren van beeldmateriaal en documenten op de juiste plaatsen en in de juiste bestandstypen/-formaten zodat die beschikbaar zijn voor alle belanghebbenden.

Wat vragen we van jou:

 • Je volgt op dit moment een opleiding grafische vormgeving op MBO of HBO niveau en wil graag je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen.
 • Je hebt kennis van en vaardigheid in Adobe Creative cloud (Indesign, Photoshop, Illustrator)
 • Je bent vaardig in Microsoft Office (MS Word, Excel, Powerpoint)
 • Je hebt kennis van (online) marketing en social media
 • Je bent creatief d.w.z. ondernemend, onderzoekend, origineel, initiatiefrijk, flexibel en in staat om te improviseren. Je bent sociaal, collegiaal, meedenkend en resultaatgericht.

Wat kunnen we jou bieden:

We bieden een uitdagende, veelzijdige stage binnen een ambitieuze werkomgeving met veel afwisseling en voldoende ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur) en ontvang je een reiskostenvergoeding.

Wil jij meebouwen aan onze merken en jezelf ontwikkelen?

Neem dan contact op met Coram via hr@coram.eu