(Junior) Product Manager 

Product Manager (M/V) – Fulltime

Ben jij graag vernieuwend bezig? Ben je geïnteresseerd in design en heb je affiniteit met techniek? Wil jij weten wat consumenten bezighoudt? Is het je passie om op basis daarvan nieuwe producten te bedenken en te creëren? Dan ben jij de Product Manager die we graag binnen ons team zoeken, om samen onze ambitieuze plannen te realiseren.

DE FUNCTIE

Op vernieuwende en onderzoekende wijze bouw jij mee aan een innovatieve en stijlvolle collectie badkamerproducten. Sterker nog: jij bent dé specialist als het gaat om doucheoplossingen. Jij ziet marktkansen en vertaalt deze naar een concurrerend productportfolio en bouwt daarmee mee aan onze ambitie om een leidinggevende speler in de Europese sanitair markt te worden,  met een focus op de UK. Dit doe je voor onze merken Coram Showers en Sealskin.

DE UITDAGING

 • Je volgt de trends en marktontwikkelingen, doet marktonderzoek en analyseert de resultaten. Vervolgens weet je op basis daarvan innovatieve productideeën en concepten te genereren en de bestaande collectie te optimaliseren en verder uit te bouwen.
 • Je stemt je ideeën af met de senior Product Manager en toetst ze aan de ontwikkelingen in de markt. Tenslotte stel je ze scherp in een business case.
 • Daarna begeleid je de soms complexe ontwikkeling ervan. Dit betreft de volledige breedte van het proces: je maakt de planning en ziet toe op de voortgang, je selecteert mede de leveranciers, je begeleidt de vormgeving en uiteindelijk de introductie van het product.
 • Je zorgt voor afstemming met en aansturing van (internationale) toeleveranciers.
 • Je zet het eindproduct succesvol in de markt; van prijsbepaling tot en met content en verkoopondersteunende middelen. Je kunt de marketing en sales teams enthousiasmeren voor jouw assortiment.
 • Je kunt procesmatig werken zonder dat dit je creativiteit beperkt.
 • Je vormt een visie voor succesvolle innovaties voor de merken Sealskin en Coram en mag deze realiseren. Je werkt hierbij nauw samen met de sr. Product Manager, Product Ontwikkelaars en afdelingen als Marketing, Sales en Sourcing.
 • Ook het selecteren en begeleiden van externe bureaus of partner bedrijven kan tot je werkzaamheden behoren.
 • Je hebt intensief contact met ons UK team en bent bereid om regelmatig naar onze vestiging in de UK te reizen en samen met het UK team marktonderzoek te doen en introducties te begeleiden.

JE PROFIEL

Onze ideale kandidaat beschikt over minimaal HBO-werk en denkniveau, heeft een resultaatgerichte commerciële instelling, is analytisch sterk en heeft minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring als (junior) Product Manager. Daarnaast heb je affiniteit met design, interieur en techniek. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

DE ORGANISATIE

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

HET AANBOD

We bieden een uitdagende, veelzijdige, internationaal georiënteerde functie binnen een ambitieuze werkomgeving. Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris.
 • Een goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

LOCATIE

Wij werken deels vanuit huis en deels vanuit ons splinternieuwe hoofdkantoor in Zaltbommel (gelegen langs de A2 en ook goed bereikbaar met Openbaar Vervoer).

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met CV naar Judith Cats, HR Manager: judith.cats@coram.eu. Voor vragen kun je contact opnemen Erwin de Fijter (senior Product Manager): erwin.defijter@coram.eu

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van wervingsbureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.