Medewerker Customer Service Coram Benelux (M/V)  32 – 40 uur

Heb jij een goed gevoel voor Service? Heb je affiniteit met sanitair producten en vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het correct verwerken van orders en het juist vertalen van de wensen van onze klanten? Informeer je graag onze klanten over artikel-, prijs- en voorraadinformatie en onze producten en het zorgen voor passende oplossingen in geval van klachten of problemen? Ben je een kei in het opstellen van offertes, verzorgen van orderbevestigingen en het zorgen voor tijdige opvolging van orders? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

We zoeken een Medewerker Customer Service die verkoop ondersteunende administratieve werkzaamheden gaat verzorgen voor onze klanten en daarmee een servicegerichte en dienstverlenende bijdrage levert aan het commerciële proces van Coram.

Wie zijn wij

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

In de Benelux zijn we marktleider in accessoires en douches met de merken Tiger, Sealskin en Geesa. We streven naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen in Europa en daarbuiten. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

Wat is jouw grootste uitdaging

De afdeling Customer Service staat centraal en is het gezicht van de organisatie naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de klant en de operationele afstemming tussen klant, sales, finance en logistiek. Jij vertaalt tekeningen en offertes naar orders. In samenwerking met Sales stem je de wensen en eisen van onze klanten of diensten af, zodat je een optimale dienstverlening en klanttevredenheid kunt realiseren. Je draagt zorg voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces van orderadministratie en klantondersteuning. Je rapporteert in deze functie aan de Customer Service Manager.

Wat ga je doen

 • Communicatie met afnemers inzake orders, offertes, levertijden, reclamaties en overige zaken.
 • Uitbrengen en follow up van offertes in samenspraak met Sales.
 • Het uitwerken van (technische) tekeningen en vertalen ervan naar concrete producten.
 • Uitwerken van offertes, orderbevestigingen, wijzigingen in betalingscondities, acties en specifieke klantafspraken.
 • Adviseren van klanten over producten en oplossingen.
 • Afstemmen met logistiek over voorraad en leveringen van orders.
 • Contacten onderhouden met de klant en sales inzake orderverwerking, leveringen en betalingen.
 • Orderinvoer in het ERP systeem.

Dit is jouw baan

Als je een gedreven Customer Service Medewerker bent met een MBO achtergrond en minimaal 2 jaar Customer Service werkervaring. Als je zowel in een team als zelfstandig kunt werken. Als je daarnaast beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Heb je daarnaast ervaring met een ERP en CRM systeem dan ben jij de ideale kandidaat!

Dit is wat je krijgt

Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een belangrijke speler op de internationale badkamerartikelen- en sanitair markt, met grote ambities.

Natuurlijk krijg je hier ook wat voor terug!

 • Een uitdagende functie (32-40 uur per week) met een goed salaris;
 • 30 vakantiedagen op jaarbasis (o.b.v. fulltime contract);
 • Kansen om je talenten te bewijzen en verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling met een lage eigen bijdrage (en dat zie je op je loonstrook!)
 • Korting op de collectieve zorgverzekering.
 • Een fantastisch bedrijfsrestaurant met overheerlijke lunchmogelijkheden voor een zacht prijsje.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • Onbeperkt toegang tot e-learning faciliteiten.
 • En natuurlijk super enthousiast collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Een uitgebreide brief is niet nodig. Stuur een korte motivatie met je CV naar hr@coram.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met hannie.wolbert@coram.eu (Manager Customer Service).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt (echt) niet op prijs gesteld.