Stage Marketing & Communicatie

Dompel je onder in de wereld van de badkamer…

Hi! Wij zijn Coram, onder andere bekend van de merken Geesa, Sealskin en Tiger!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons team komt versterken. Je krijgt van ons de mogelijkheid om de geleerde theorie in de praktijk te brengen. Op basis van één, of meerdere commerciële vraagstukken voer je zelfstandig een onderzoek uit, om deze vervolgens om te zetten in commerciële (deel)plannen. Om een goed beeld te krijgen van de diverse commerciële facetten van ons bedrijf betrekken wij je actief in het bedenken en uitvoeren van het Coram 2021 commerciële beleid.  Tot slot is er voldoende gelegenheid voor het werken aan je persoonlijke competenties wat wij zien als belangrijke voorbereiding op je toekomstige werkveld.

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van kwalitatieve badkamerproducten. Coram is hard op weg naar een marktpositie in de sanitair top tien van grootste spelers in Europa.

In deze functie werk je vanuit Zaltbommel en i.v.m. de huidige corona-richtlijnen ook veel vanuit huis.

Commerciële vraagstukken:

  • Op basis van een kort en krachtige commerciële analyse stel je vast op welke relevante manier wij de omzet van verschillende klant(groepen) kunnen laten groeien en zet dit om een commercieel (deel)plan en voert dit plan uit samen met online- offline partners.
  • De inzet van diverse online communicatiemiddelen wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Je onderzoekt op welke manier Coram het beste deze klanten kan faciliteren en zet dit om in een structureel online marketingplan.
  • In 2021 staan diverse productintroducties van de merken Sealskin, Tiger en Geesa gepland. Op basis van een marktanalyse stel je vast op welke manier Coram op een relevantie manier deze producten naar de markt kan brengen en legt dit vast in een commercieel Route2market (deel)plan.
  • Om klanten kennis te laten maken met de nieuwe showroom en de nieuwe producten zijn wij van plan om een klantevent te organiseren. Op basis van een klantonderzoek maak je een plan voor dit klantevent en tref je de nodige voorbereidingen voor de uitvoering van dit plan.

Wat vragen we van jou:

  • Je volgt een HBO opleiding Commerciële Economie (CE) of Ondernemerschap en Retail Management (ORM) of soortgelijk.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
  • Je bent klantbewust.
  • Je bent flexibel en kunt werken met deadlines zonder daarbij oog voor detail te verliezen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een talent in organiseren.

Wat kunnen we jou bieden:

We bieden een uitdagende, veelzijdige stage binnen een ambitieuze werkomgeving waarbij er voldoende ruimte is om te werken aan je stageopdracht en de ontwikkeling van je competenties. Je gaat kennismaken met veel verschillende aspecten van het marketing & communicatie vak. Daarnaast kom je te werken in een klein team waardoor er ruimte is voor jouw mening en inbreng.

Als stagiair(e) kun je rekenen op een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand en op voldoende ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

In Zaltbommel is een treinstation en ons kantoor is zowel met de bus, als de fiets als op loopafstand te bereiken.

Interesse?

Heb je interesse in de stageplaats, dan kun je dat kenbaar maken door een korte motivatie en CV te mailen aan hr@coram.eu. Inhoudelijke vragen over de stage kun je mailen naar dirk.kuijpers@coram.eu