’Ontworpen met jouw badkamerwensen: Tiger Cooper’’

 

Het creëren van een rustige ontspannende plek in je badkamer is een must. Wie wordt er nou niet warm van een sfeervolle badkamer? Een subtiele vormgeving creëer je met Tiger Cooper, een echt blikvanger waarmee je het gevoel van rust en welzijn omarmt.

Unieke vormgeving & krasvast materiaal

De badkameraccessoires van Cooper zijn ontworpen met jouw badkamerwensen in gedachten. Zeg hallo tegen verfijning met een moderne twist. Het zwarte kleuraccent laat je twee keer kijken. Het is een echte showstopper en een must in de eigentijdse moderne badkamer of toilet.

Natuurlijke materialen creëren een ontspannen sfeer, voeg bijvoorbeeld mooie hangplantjes toe aan je badkamer. De Cooper accessoires zijn perfect te combineren met warme natuurtinten, beige of taupe. Samen met organische vormen van de Cooper accessoires vorm je jouw eigen rustgevende badkamer!

Eenvoudige montage & schoonmaakgemak

Pssst, wist je dat onze Cooper accessoires eenvoudig te bevestigen zijn met TigerFix? Dé lifehack waarmee je niet in je mooie tegels hoeft te boren! Ook maak je je tegels in de douche gemakkelijk schoon door de douchemand of zeepdispenser eenvoudig van de muur te verwijderen dankzij het klikmechanisme. Sounds perfect!