Nieuw bij Geesa: Topaz, een samenspel van harde en zachte vormen

Geesa kondigt met trots de lancering aan van de nieuwste collectie: Geesa Topaz. Deze serie belooft een verfrissende kijk op badkamer- en toiletdesign, met een mix van harde en zachte vormen die een onmiskenbare esthetiek creëren.

Geometrische vormen

De Geesa Topaz collectie biedt een uitgebreid scala aan accessoires voor zowel de badkamer als het toilet. Het design wordt gekenmerkt door strakke geometrische vormen die de hoofdrol spelen. Een opvallend voorbeeld is de handdoekring, die niet alleen functioneel is maar ook een visueel statement maakt. Zo is de handdoekring letterlijk om door een ringetje te halen; het contrast van rond en vierkant geeft het accessoire een unieke uitstraling.

Functioneel, maar óók stijlvol

Bijzonder functioneel en stijlvol is ook de toiletrolhouder met planchet, waarbij twee functies gecombineerd worden in één accessoire. De zwevende cover in combinatie met het minimalistische design zorgen ervoor dat Topaz perfect past in de moderne en hedendaagse badkamer. Bovendien biedt de toevoeging van een planchet extra gemak en opbergruimte, waardoor dit accessoire een slimme en praktische keuze is voor moderne huishoudens.

Beschikbaar in twee kleuren

De Topaz serie is verkrijgbaar in twee elegante kleuren: tijdloos zwart en glanzend chroom. Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om aan te sluiten bij diverse badkamerstijlen en kleurenpaletten. Of je nu een minimalistische, moderne ruimte wilt creëren of juist een meer klassieke uitstraling nastreeft, de Topaz serie biedt de perfecte accenten om je badkamer of toilet naar een hoger niveau te tillen.

Met de introductie van Topaz zet Geesa een nieuwe standaard op het gebied van badkameraccessoires. Het samenspel van harde en zachte vormen, gecombineerd met doordachte functionaliteit en tijdloos design, maakt deze collectie een must-have voor iedereen die streeft naar een stijlvolle en praktische badkamerervaring.