Geesa

Geesa houdt van design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Het is ons vak om 100% aandacht te geven aan de details van de badkamer en het toiletruimte. Wij doen dit al sinds 1885. Het is onze kernactiviteit, het is onze passie. Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in de internationale hospitalitybranche (hotels en cruiseschepen). Geesa exporteert naar ongeveer 65 landen en wordt voor haar uitstekende kwaliteit geroemd.

We zijn betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin we opereren, maar ook dichterbij huis, proberen we een uitstekende werkgever te zijn.

Geesa producten worden grotendeels gemaakt van zwaar verchroomd messing. Hierdoor is het product jarenlang bestand tegen corrosie. De materiaalkeuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Zonder iets te verliezen van de functionaliteit, is design een belangrijke leidraad in alles wat Geesa doet. Design reikt verder dan functionaliteit, het is onze passie hier leidend in de internationale markt te zijn en te blijven. In de hele wereld hebben we ons verzekerd van ijzersterke partners. En een loyale en servicegerichte houding naar onze partners en afnemers. Bereikbaar voor élk advies en beschikbaar voor het oplossen van élke badkameruitdaging!