Coram Showers

Coram Showers is in het Verenigd Koninkrijk de onbetwiste experts op het gebied van douchewanden, douchebakken, badschermen en accessoires. Coram Showers zet haar engineering- en ontwerptalent in om stijlvolle producten te ontwikkelen die de badkamer klasse geven en steeds opnieuw voor een comfortabele douche-ervaring zorgen.

De innovatieve en hoogwaardige producten van Coram Showers zijn ontworpen speciaal voor de Engelse markt. Hierdoor passen ze perfect in het Britse badkamerinterieur, zijn ze gemakkelijk te installeren en is een waterdichte douche-ervaring garandeert.

Door het nauwkeurig bedachte en uitgevoerde ontwikkelingsproces realiseert Coram Showers douchebakken en -wanden met slimme eigenschappen die makkelijker passen en beter afsluiten dan vergelijkbare producten op de markt. Dit maakt Coram Showers marktleider op het gebied van douchecabines en –deuren en kiezen veel professionele installateurs voor deze kwaliteit en degelijkheid.

Coram Showers douchecabines zijn van hun soepel glijdende schuifdeuren tot gehard veiligheidsglas met een speciale anti-aanslagcoating ontworpen om de gebruiker ontspannen van zijn/haar douche te laten genieten.