Geesa Opal: Voor de liefhebbers van rond

Opal is een van de twee nieuwe series waarmee we de badkamerwereld in de eerste helft van dit jaar verrast hebben. De andere serie is Leev, daarover verderop meer. Vier dingen maken Opal bijzonder. Een: de zwevende cover. Twee: het minimalistisch design met de ronde vormen. Drie: het mooie kleurenpalet met vijf keuzes. Vier: een zeer complete reeks accessoires. Vijf: een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Zwevende cover

De zwevende ‘cover’ geeft Opal een volledig eigen karakter. De cover is het ronde plaatje dat vóór op een aantal bevestigingselementen zit. Het is wat groter dan de cilindervorm erachter en zweeft dus als het ware. Super eenvoudig en super elegant.

Ode aan rond

De cirkel is een basisvorm in het design. Wees daar maar eens uniek mee! Opal lukt dat, misschien juist wel door het spel daarmee aan te gaan. Overigens is niet alleen de cover rond, de serie heeft eigenlijk nergens een echte hoek. Dat maakt het allemaal erg vriendelijk.

Vijf kleuren

Een van de basiskleuren van accessoiresseries is nog steeds chrome. Ook bij Opal. Chrome is stijlvol, tijdloos, onderhoudsvriendelijk. Het chroom van Geesa is bovendien van zeer hoge kwaliteit. Die eigenschappen hebben de andere kleuren van Opal ook. Opal is er daarnaast in de kleuren brushed metal black, brushed gold, brushed stainless steel en black. Het mooie vind ik dat veel mensen de kleuren op hun eigen manieren ervaren. Met zijn kleuren en zijn elegante design biedt Opal voor heel veel smaken en badkamerstijlen een goed passende oplossing.

Zeer complete serie

Is er een accessoire dat niet in Opal zit? Handdoekhaken, houders, -ringen en -rekken. Planchetten, toiletrolhouders enkel en dubbel, met en zonder klep, reserverolhouders, toiletborstelhouders, douchemanden. Een planchet met toiletrolhouder, een zeepdispenser en glashouder met glas.