Tiger

Tiger is een van de meest toonaangevende badkamer inrichters van Europa. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige badkamerproducten en richten ons daarbij met name op accessoires en meubels. Al onze ontwerpen zijn uniek en hebben een eigen stijl. We willen naast een inspirerend consumentenmerk, een oprechte, creatieve en vooral betrouwbare business partner zijn.

Onze ambitie is het leven van consumenten op een eenvoudige maar diepgaande manier te verrijken. De badkamer (inclusief toilet) is de ruimte in huis voor comfort, rust en welzijn. Tiger ontwerpt en ontwikkelt producten waarmee consumenten hun meest persoonlijke ruimte in huis, de badkamer (en toilet), verbeteren en een eigen karakter kunnen geven.

Tiger biedt innovatieve accessoires en badkamermeubels met een herkenbaar design om de sfeer en functionaliteit te creëren die jij wenst. Wij maken de badkamerervaring comfortabeler ongeacht leeftijd, geslacht, stijl voorkeur, budget of lifestyle.