Impey

Impey is in het Verenigd Koninkrijk een toonaangevend specialist in ‘wetrooms’: volledig waterbestendige ruimtes in badkamers op hetzelfde hoogteniveau als de vloer. Impey pioniert en innoveert om de wetroom voor iedereen bereikbaar te maken. Een wetroom voegt luxe en stijl toe aan ieder interieur én kan de perfecte badkamerbeleving creëren. Ook in kleine ruimtes. Wetrooms ademen meer ruimte, toegankelijkheid, luxe en ontspanning uit dan een traditionele badkamer.

Impey biedt een breed scala aan stijlvolle en betrouwbare wetroom-innovaties voor luxe- én zorgtoepassingen die worden vervaardigd door een eigen team van ervaren, deskundige ontwerpers. Altijd gebruikmakend van de hoogste kwaliteit materialen. Daarnaast produceert en levert Impey specialistische en innovatieve producten en badkameroplossingen voor mensen met verminderde mobiliteit. Het assortiment omvat onder andere lage instap douchebakken en douchedeuren, handige grepen en douchestoelen.

De hoogwaardige oplossingen van Impey zijn ISO 9001: 2008 en ISO 14001:2004 gecertificeerd. En worden toepast in particuliere projecten, leisure, de gezondheidszorg en de groeiende care-markt. Daarbij wordt nauw samengewerkt met installateurs, architecten, lokale overheden en zorgprofessionals om een doucheoplossing voor alle typen eindgebruikers te kunnen leveren.