Mandy Voormanns
Receptioniste

 

Mandy woont samen met haar kat Jack in Den Bosch. Ze heeft een grote passie voor interieur en trends, en is graag bezig met de styling van haar huis. Ook familie en vrienden geeft ze graag interieuradvies. Van de badkameraccessoires van Coram wordt Mandy telkens weer enthousiast, zij zijn voor haar een bron van inspiratie.

Het visitekaartje van het bedrijf
“Als receptioniste van Coram ben ik dagelijks in contact met collega’s maar ook met externe klanten van Coram. Het is een afwisselende functie waarbij je nooit stil zit. Je bent het eerste contact van het bedrijf en geen dag is hetzelfde.”

“Ik word blij van mijn werk omdat ik graag met mensen omga”

Divers takenpakket
“Binnen Coram heb ik een divers takenpakket. Ik neem de verschillende telefoontjes aan en ontvang bezoek, maar ik verwerk ook de post en beheer de verzoeken voor de vergaderruimtes. Daarnaast ben ik ook BHV’er. Mijn werkdag begint om 8 uur. Dan maak ik een rondje door het pand en kijk of alles in orde is. Vanaf half 9 zit ik klaar bij de receptie en verwelkom ik collega’s en gasten.”

Een fijne cultuur
Bij Coram heerst er altijd een spontane en gezellige sfeer. Iedereen is ontzettend aardig en geïnteresseerd. “Dat vind ik het leukste aan mijn baan. Het is een prettig bedrijf met een fijne bedrijfscultuur. Tijdens de Corona-periode heeft Coram vaak laten zien dat er aan ons werd gedacht. We kregen kleine cadeautjes thuisgestuurd. Dat vond ik erg leuk en chocola is natuurlijk altijd lekker.”

 

Terug naar onze medewerkers