Maarten Koeckhoven
Service Coördinator

 

Maarten begon 3 jaar geleden bij Coram met een duidelijk doel. Samen met zijn afdeling een gevoel van verbinding creëren en een succesvol team bouwen. “Ik heb een duidelijke visie over hoe ik de afdeling eruit wil laten zien en dat begint nu vorm te krijgen.”  

Elke dag een nieuwe uitdaging
Een zieke monteur, een niet geleverd product of een ongeluk op de weg. Het zijn enkele voorbeelden van de vele operationele zaken waar Maarten dagelijks mee te maken heeft. “Als dit gebeurt, moeten wij hier direct een oplossing voor vinden.” Service speelt een grote rol in de verkoop van de producten, en als Service Coördinator ben je het gezicht van de afdeling. Elke dag stelt Maarten zich weer dezelfde vraag: hoe kan ik de service naar een hoger niveau tillen? “Wij streven naar een ongeëvenaarde service met de juiste mensen, bij de juiste klanten en tegen het juiste tarief.” De taken van Maarten zijn enorm uiteenlopend. “De ene week staan we bij een fotoshoot voor de belettering van onze nieuwe bussen en de week erop bij een nieuwbouwproject voor de hospitality sector”, vertelt hij. 

“Als Service Coördinator ben je in wezen een creatieve ondernemer” 

 

Successen behalen
Het team van Maarten plant dagelijks de tijdvakken voor de reparaties en installatiemomenten. Ze houden contact met de klanten maar ook met de monteurs. Daarnaast handelen zij de klachten snel en accuraat af. Dit doen ze telefonisch, per mail maar óók onderweg. De belangrijkste taak voor Maarten is echter de aandacht voor zijn team. “Ik heb voor een leidinggevende functie gekozen omdat ik van mensen houd. Als team behalen we successen en daar ben ik trots op. Bij Coram kan dit op een vrije manier.” 

Meer verbinding
Bij Coram staat het eenheidsgevoel, oftewel het One Coram-gevoel centraal. Die verbinding ontstaat onder andere door het pand in Zaltbommel. “Je ziet dat de samenwerking nu veel makkelijker gaat, we zoeken elkaar steeds meer op. Tijdens Corona heb ik dat stukje verbinding echt gemist. Monteurs spreek je minder, omdat ze de hele dag op pad zijn. Die bel je sneller op, maar dat is minder persoonlijk. De eerste Teams-vergadering was ook echt een uitdaging. Ik wil er voor mijn team zijn, en dat kan fysiek natuurlijk het beste.” 

 

Terug naar onze medewerkers