Lucell Botter
Servicemonteur

 

Een lekker bakje koffie en dan hup de auto in. Nog even door de verschillende radiozenders zappen en de planning bestuderen. De werkdag van een Servicemonteur bij Coram is zo divers als het Nederlands landschap en zo veranderlijk als het weer. Na 15 jaar krijgt Lucell nog dagelijks energie van het leven op de weg.  

Divers takenpakket
Op de planning staan dealers, bouwmarkten, showrooms en particulieren klanten. Bij hen staan er allerlei verschillende werkzaamheden gepland. De particuliere klanten staan als eerste op de lijst. De bouwmarkten gaan namelijk pas om 09.00 uur open. “Het is een enorm dankbare baan. De klanten, particulier of niet, zijn altijd blij als je er bent. De showrooms en bouwmarkten voorzien wij van nieuwe cabines. Bij de particuliere klanten meten we in en plaatsen we de bestelde douchecabine.” 

Servicegericht
“Klantencontact is belangrijk en je moet servicegericht zijn. Wanneer ik op tijd klaar ben met de planning, rijd ik nog even de dealers en andere klanten af. Dan kijk ik of ik nog iets voor hen kan betekenen. De klanten stellen dit altijd zeer op prijs.”  

 

Servicemonteur is een enorm dankbare baan 

 

“Onze projecten zijn enorm uiteenlopend. Dat maakt het zo uitdagend. We hebben eenvoudige maatwerkcabines maar ook complexe projecten.” Wanneer ik een cabine heb geplaatst of een probleem heb opgelost, ga ik altijd met een goed gevoel weer de auto in.” 

 

Terug naar onze medewerkers