Fabienne Smits
HR-assistente

 

Fabienne is 29 jaar en werkt sinds maart 2022 bij Coram als HR-assistente. In 2023 wordt haar nieuwbouwwoning opgeleverd; “Coram inspireerde mij voor de keuzes van mijn nieuwe badkamer.”

Een goede match
Fabienne heeft in het verleden een combinatierol van HR en Finance vervuld. Met de functie als HR-assistente bij Coram, laat Fabienne het Finance stuk geheel achter zich. “Ik haal enorm veel energie uit het menselijke deel van HR en daar wil ik me graag op blijven focussen. Bij Coram krijg ik hier de kans voor.”

Fijne werkomgeving
“Wat me meteen opviel was het pand. Het sprak me direct aan en het voelde ook meteen goed. De sfeer is warm en vriendelijk. Dit heeft ook te maken met de open ruimte. Bij binnenkomst zie je de geschiedenis van het bedrijf aan de muur hangen. Verder is er een open kantoortuin met flexibele werkplekken.

In het Coram Café komen de medewerkers elke dag samen. Om te lunchen, te vergaderen of even een kop koffie of thee te halen. Je merkt dat iedereen hart heeft voor de zaak. Het is een club hardwerkende mensen, die altijd tijd maken voor een gezellig praatje.”

 

“Ik had meteen een warm welkom bij Coram, met ballonnen, een welkomstmandje en een snoeppot.”

 

Meer ruimte voor ontwikkeling
De functie als HR-assistente is veelzijdig en uitdagend. Geen dag is het hetzelfde. “Ik houd me bezig met het ziekteverzuim binnen Coram, de verloning en met de reiskosten, maar ik beantwoord ook algemene vragen die in de HR-inbox terechtkomen. Daarnaast heb ik kennismakingsgesprekken met sollicitanten en meld ik nieuwe medewerkers in dienst”. Maar het leukste volgens Fabienne is, “dat er ruimte is om jezelf te zijn, voor je eigen ontwikkeling maar ook voor nieuwe ideeën.” Bij Coram heeft Fabienne helemaal haar plek gevonden.

 

Terug naar onze medewerkers