Medewerkers aan het woord

Benieuwd hoe het is om bij Coram te werken?
Onze medewerkers vertellen het je!

Gertjan Kok
Grafisch vormgever

”Bij Coram werk je voor meerdere merken en dat maakt het zo uitdagend.”

Gertjan werkt 14 jaar als Grafisch vormgever bij Coram. Hij is met name bezig met het ontwerpen en technisch vormgeven van verschillende communicatie-uitingen. “Mijn werk is enorm tastbaar, niet alleen vind ik het terug op verschillende e-commerce kanalen maar als ik een bouwmarkt binnenloop kan ik laten zien welke brochure ik heb gemaakt.”

Lees meer

Mandy Voormanns
Receptioniste

“Ik word blij van mijn werk omdat ik graag met mensen omga”

Mandy woont samen met haar kat Jack in Den Bosch. Ze heeft een grote passie voor interieur en trends, en is graag bezig met de styling van haar huis. Ook familie en vrienden geeft ze graag interieuradvies. Van de badkameraccessoires van Coram wordt Mandy telkens weer enthousiast, zij zijn voor haar een bron van inspiratie.

Lees meer

Fabienne Smits
HR-assistente

“Ik had meteen een warm welkom bij Coram, met ballonnen, een welkomstmandje en een snoeppot.”

Fabienne is 29 jaar en werkt sinds maart 2022 bij Coram als HR-assistente. In 2023 wordt haar nieuwbouwwoning opgeleverd; “Coram inspireerde mij voor de keuzes van mijn nieuwe badkamer.”

Lees meer

Maarten Koeckhoven
Service Coördinator

“Als Service Coördinator ben je in wezen een creatieve ondernemer” 

Maarten begon 3 jaar geleden bij Coram met een duidelijk doel. Samen met zijn afdeling een gevoel van verbinding creëren en een succesvol team bouwen. “Ik heb een duidelijke visie over hoe ik de afdeling eruit wil laten zien en dat begint nu vorm te krijgen.”  

Lees meer

Lucell Botter
Servicemonteur

“Servicemonteur is een enorm dankbare baan” 

Een lekker bakje koffie en dan hup de auto in. Nog even door de verschillende radiozenders zappen en de planning bestuderen. De werkdag van een servicemonteur bij Coram is zo divers als het Nederlands landschap en zo veranderlijk als het weer. Na 15 jaar krijgt Lucell nog dagelijks energie van het leven op de weg.   

Lees meer