Vertrek president-commissaris Peter Verveen van Coram International B.V.

Geldrop, 1 oktober 2017 – President-commissaris Drs. Peter Verveen van Coram International B.V. heeft zijn vertrek aangekondigd. Per 1 oktober 2017 legt hij zijn voorzitterschap van de raad van commissarissen neer.

Een nieuwe president-commissaris wordt geworven. Tot die tijd neemt commissaris Ir. Dick Boers het voorzitterschap ad-interim over.

Peter Verveen geeft aan dat hij, na ruim 10 jaar deze functie vervuld te hebben, ruimte wil scheppen voor een nieuwe invulling van de raad van commissarissen, mede nu de derde generatie aandeelhouders zijn intrede heeft gedaan. De aandeelhouders, commissarissen en directie van Coram International respecteren deze wens en danken Peter Verveen voor zijn bijzonder waardevolle jarenlange inzet en toewijding.

Coram International B.V. is de moedermaatschappij van een aantal bekende internationale merken in badkamermeubels en -accessoires als Geesa, Sealskin en Tiger. In het Verenigde Koninkrijk, Polen en Noorwegen, heeft de Coram groep ook merken als Coram Showers, Impey, Antado en Esbada in haar portefeuille. Daarnaast is Coram International met haar dochterbedrijf DPI actief in de spuitgiet-industrie.

Meer informatie is op te vragen bij Coram International, Liane van Deijk, liane.van.deijk@coram.nl of 040-2809804.