Sales Manager Nederland

De Functie:

De Sales Manager Nederland is verantwoordelijk voor alle doe-het-zelf verkoopactiviteiten binnen de Nederlandse markt. Door je vol te richten op het (verder) ontwikkelen van bestaande partnerships met key accounts, weet jij als Sales Manager de omzet indrukwekkend te vermenigvuldigen. Je ziet ook nieuwe  (omzet) kansen en trends voor onze merken zowel op de werkvloer als online en gaat deze ook zeker benutten.

De kandidaat:

Hoe maak je klanten blij?

Je committeert partners en je richt je op onze bestaande partnerships die het Coram Assortiment uitbreiden door middel van innovatie, promoties en met tenderprocessen.

Jij kan goed schakelen tussen diverse rollen en activiteiten. Daarnaast ben je sterk klantgericht, heb je passie voor design en enthousiasme voor echte innovatie.

Wat je doet?

Je stuurt het Nederlandse salesteam aan en werkt nauw samen met alle afdeling binnen onze organisatie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de gestelde financiele doelstellingen en zeker gemotiveerd om deze te realiseren.  Samen met jouw team ben je de sleutel tot een succesvolle prestatie en gaan jullie de doe-het-zelf activiteiten winstgevend ontwikkelen in afstemming met onze klanten als met de interne organisatie.

Waarom kan jij het verschil maken?

Jij maakt het verschil omdat jij nieuwsgierig van aard bent, je kan nieuwe concepten en oplossingen ontwikkelen en levert goede kwaliteit. Tevens ben jij de gedreven sales teamplayer die ervaring heeft met  de (traditionele) retail, e-commerce en die met online strategie heeft gewerkt. Een zelfstarter met een can-do mentaliteit die stevig in zijn/haar schoenen staat en je gaat veranderingen niet uit de weg.

Dit is jouw baan:

 • als je een HBO /  WO afgeronde opleiding  hebt en combineert met minimaal 10 jaar ervaring in de
  FMCG en bij voorkeur doe-het-zelf sector waarin je minimaal 5 jaar ervaring hebt als Sales Manager;
 • als je een sterke onderhandelaar bent, analytische vaardigheden hebt en je de focus houdt op de overeengekomen doelstellingen met een ondernemende mindset;
 • als je relevante (strategische) management ervaring hebt en je leiderschapskwaliteiten en commerciële inzichten kan laten zien bij medewerkers als bij klanten;
 • als je een strategische denker bent met hands-on mentaliteit en je schriftelijke en verbale communicatie  zowel in het Nederlandse als in het Engels is goed;
 • Als je de ambitie hebt om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

De organisatie:

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram is hard op weg naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

Ons aanbod:

 • een uitdagende en veelzijdige functie binnen een ambitieuze werkomgeving in ons gloednieuwe kantoorpand in Zaltbommel
 • een prestatiegerichte bonus, lease auto, laptop, vakantiegeld, personeelskorting, 25 vakantiedagen en 5 ADV dagen.

De sollicitatieprocedure:

 • Je solliciteert : We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken krijg  je een reactie;
 • Kennismaking: Het kennismakingsgesprek tussen jou en Coram;
 • Vervolggesprek: In het vervolggesprek gaan we meer in op de inhoud;
 • 3e gesprek: Het laatste gesprek is met onze CEO die graag met je kennismaakt;
 • Einde: Je carriere begint  bij Coram als Sales Manager Nederland.

Interesse?

Mail jouw CV met korte motivatie naar Esther Kaales, HR Business Partner, hr@coram.eu

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.