Sales Assistent(e) Fulltime

Sales Assistent (e)

Laat jij het sales proces graag op rolletjes lopen? Zorg jij er voor dat onze klant op een correcte manier wordt voorzien van de juiste informatie? Schakel je graag tussen verschillende afdelingen en weet je daarbij het overzicht te behouden? Lees dan snel verder!

DE FUNCTIE

De klant centraal, dat is jouw motto! Jij bent dé rots in de branding voor onze Sales Manager. Je snapt wat commercie is en vertaalt dit in de juiste ondersteuning naar onze klanten binnen het Doe-het-zelf kanaal en online. In jouw dagelijkse contact met onze klanten, adviseer je, maak je offertes, en geef je opvolging aan acties en sales projecten. Je hebt een uitgebreid takenpakket, registreert de verkoopresultaten en zorgt ervoor dat de administratieve taken rondom het orderproces tot in de puntjes geregeld zijn daarnaast help je bij het uitwerken van een schap ombouw en POS aanpassingen. In deze rol werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Coram en ben je DE spil binnen de commerciële bedrijfsactiviteiten. Je weet als geen ander een stevige portie assertiviteit met stressbestendigheid en klantvriendelijkheid te combineren. Je haalt energie uit de juiste klantenopvolging en -binding met onze key accounts.

JE PROFIEL

Je bent een zelfstandige aanpakker met een no-nonsense instelling. Jij bent een commerciële ‘Tiger’, makkelijk in de omgang, je schakelt makkelijk met de verschillende afdelingen binnen onze organisatie en houdt van afwisseling in je taken. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.
 • Uitgebreide kennis van MS Office, met name Excel en PowerPoint
 • Een goed analytisch inzicht; je bent cijfermatig sterk
 • Ervaring met grote key-accounts zowel offline als online
 • Sterke communicatieve skills; zowel geschreven als mondeling
 • Commerciële feeling voor onze klanten en je weet de juiste prioriteiten te stellen

DE ORGANISATIE

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie. De Sales Support Medewerker zal werkzaam zijn voor Coram DIY, één van de vijf Business Units van Coram.

HET AANBOD

Een afwisselende en uitdagende functie met inhoud, waarbij jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een markt leidende speler binnen de sanitair markt, met grote ambities. De standplaats van de functie is in eerste instantie Geldrop en zal medio 2020 wijzigen in regio Zaltbommel.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed marktconform salaris en een goede pensioenregeling
 • Voldoende vakantiedagen
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met cv. naar Irene Bosmans, Recruiter: werkenbijcoram@coram.eu

Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Irene op: 06 – 11 20 30 54

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.