Sales Assistent

Wie zijn wij?

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

Wat is jouw grootste uitdaging?

Als enthousiaste en inspirerende Sales Assistant spreek jij de taal van de klant in het Nederlands maar zeker ook in het Frans en daarnaast ben jij de rots in de branding voor onze Sales afdeling. Je fungeert als een spil tussen de Sales Manager, afdeling Customer Service en de organisatie door bijvoorbeeld acties uit te zetten en op te volgen.

Jouw grootste uitdaging is dat jij, als Sales Assistant, begrijpt wat commercie is, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de Belgische en Nederlandse keyaccounts bij vragen en geef je opvolging aan acties en salesprojecten. Je houdt je bezig met klantcontact, klachtenafhandeling en volgt promotionele campagnes op. Daarnaast ben je administratief goed en stel je rapportages op, handel je telefoon en e-mails af in overleg met de Sales Manager. Accuraat ben jij want je controleert nieuwe contracten en constateert afwijkingen ten opzichte van de huidige contracten.

Je standplaats is Pelt, België, en een dag per week werk je samen met de Sales Manager op het hoofdkantoor in Zaltbommel (Nederland) en heb je overleg en contact met collega’s.

In deze functie geef je opvolging aan acties en sales projecten. Je controleert nieuwe contracten en constateert afwijkingen ten opzichte van de huidige contracten.

Hoe maak jij klanten blij?

Klanten maak jij blij doordat je de klant centraal stelt. Je steekt je handen uit de mouwen en jij bent een zelfstandige aanpakker. Je geeft de juiste ondersteuning aan de klanten en werk je de offertes uit, wijzig je eventuele betalingscondities en ondersteun je de collega’s bij specifieke klantafspraken.

Dit is jouw baan

  • Als je over een afgeronde professionele bachelor opleiding beschikt;
  • Als je beschikt over een uitstekende beheersing van de Franse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Als je aantoonbare en succesvolle ervaring hebt met relevante sales binnendienst ervaring;
  • Als je creatief, proactief, integer, oplossingsgericht en een doorzetter bent;
  • Als je sterk bent in analyses en gestructureerd werkt;
  • Als je een teamplayer bent die met een eigen drive collega’s meekrijgt.

Dit is wat je krijgt

  • Een uitdagende functie (39 uur per week) met een marktconform salaris;
  • Kansen om je talenten te bewijzen en verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen;
  • Een super enthousiast team met leuke collega’s;
  • Pensioenregeling en verzekeringen;

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met CV naar Esther Kaales (HR Business Partner) HR@coram.eu of bel voor meer informatie 06-53370560 (ma/di/don/vrij) .

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van ons vacatures.