Werken bij

Productdata Medewerker – Fulltime (M/V)

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van het geheel aan productdata, heb je relevante werkervaring in productdata management in een technische omgeving en kan je daarnaast ook nog secuur en accuraat werken? Dan zijn we bij Coram op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Productdata medewerker draag je zorg voor de beschikbaarheid van productdata binnen Coram. Je zorgt voor een optimale beschikbaarheid van deze data, zodat we onze afnemers snel, efficiënt en betrouwbaar kunnen bedienen en daarmee onze commerciële kansen vergroten.

Je bent verantwoordelijk voor het verwerken en beschikbaar maken van productdata in de verschillende systemen. Je blijft op de hoogte van actualiteiten binnen je vakgebied en past processen en procedures van de afdeling aan, zodat deze te allen tijde voldoen aan wensen en behoeftes vanuit de markt, de organisatie en derden.

Je zult veelvuldig met systemen, zoals PIM (Product Informatie Management Systeem), ERP en datapools, werken. Ook adviseer en ondersteun je de organisatie bij het invullen van en werken met  productdata. Je rapporteert aan de Product Data Manager.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Zorgen dat verschillende betrokkenen hun data tijdig en juist beschikbaar hebben.
  • Verantwoordelijk voor het doorvoeren van de GS1- en Etim standaarden.
  • Zorgdragen voor een consistente en accurate verwerking van gegevens.
  • Een bijdrage leveren aan het opstellen en onderhouden van procedures en documenten voor het opvoeren van data en het ontsluiten van data uit diverse systemen.
  • Het optimaliseren van een uniforme vastlegging van productdata en controle op de naleving daarvan binnen Coram.
  • Ondersteunen van de diverse afdelingen bij het ter beschikking stellen van data richting de verschillende kanalen.

Herken jij jezelf hierin?

We zijn op zoek naar een zelfstandige product datamedewerker, met een afgeronde MBO of HBO opleiding, die bij voorkeur 1 tot 3 jaar ervaring heeft met verwerken van artikeldata / productdata management. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must. Deze functie is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar vind jij het leuk om in systemen te duiken, met Excelbestanden te werken en ben je daarnaast ook secuur, resultaatgericht en planmatig sterk? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega!

De organisatie

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

Het aanbod

Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een marktleidende speler met grote ambities. Verder kun je rekenen op:

  • Een goed marktconform salaris
  • 30 vakantiedagen en goede pensioenregeling.
  • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Tot eind 2019 is de standplaats van deze functie gevestigd in Geldrop. In het eerste kwartaal van 2020 zullen wij verhuizen naar de regio Den Bosch/Zaltbommel.

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met cv naar onze recruiter Irene Bosmans: werkenbijcoram@coram.eu Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Irene op: +31(0)6-11 20 30 54 .

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van wervingsbureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.