Online Marketeer (32-40 uur)

Dompel je onder in de wereld van de badkamer en bouw mee aan onze merken.

Weet jij op creatieve wijze online marketingcampagnes voor onze merken en klanten vorm te geven? Ben jij een ster in het bedenken en uitvoeren van online campagnes?  Vind je het een uitdaging om onze social kanalen verder uit te bouwen? Vind je het leuk om onze merken websites te beheren en optimaliseren? Heb je een kijkje genomen op onze websites en zie je ruimte voor verbetering? Dan is dit de baan voor jou!

We hebben ambitieuze groeiplannen voor onze merken in Europa. Innovatieve producten, onze merken en online marketing leveren een belangrijke bijdrage aan deze groei. We zoeken een enthousiaste en creatieve online marketeer die een belangrijke bijdrage wil leveren  bij het verder ontwikkelen van onze online marketing activiteiten en het bouwen van landingspagina’s en toffe campagnes om onze merken in Europa nog beter op de kaart te krijgen bij onze klanten en consumenten.

Jouw takenpakket:

 • Proactief volgen van activiteiten in de markt (thema’s trends) en in de organisatie (o.a. productintroducties, contentkalenders) om zo inspiratie op te doen en te vertalen naar voorstellen voor campagnes en content.
 • Beheren van de Tiger, Geesa en Sealskin, Coram Instagram, Facebook, Linked-in en Pinterest pagina`s.
 • Bedenken, opzetten en uitvoeren van campagnes die aansluiten bij de actualiteit en bekendheid geven aan onze merken en (nieuwe) producten.
 • Website(s) actueel houden op basis van bestaand en nieuw assortiment (in alle relevante talen) en bedenken en implementeren van nieuwe functionaliteiten, in samenwerking met het Digital team.
 • Adviseren over nieuwe mogelijkheden/kansen met social media (Instagram, LinkedIn, etc.).
 • Inplannen en verzorgen van teksten en bijpassende beeldmaterialen voor de website pagina’s en social media berichten.
 • Zorgen voor regelmatige verversing van website(s) door actief bedenken en invullen van thema’s, nieuws en content.

 In deze functie rapporteer je aan de Online Brand & Communication Manager.

Herken jij jezelf hierin?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven online marketeer met een afgeronde hbo-opleiding richting (online) Marketing en/of Communicatie. Je hebt een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie en hebt affiniteit met de branche. Je beschikt over een aantal IT-skills, zo heb je kennis van Office-toepassingen, ken je je weg binnen het social medialandschap, en heb je ervaring met Google Analytics en SEO. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Engels gaat je goed af en kennis van de Franse en/of Duitse taal is een pluspunt. Jij bent te omschrijven als nauwkeurig, nieuwsgierig, een teamplayer en je voelt je thuis in een no-nonsense bedrijfscultuur waar naast hard werken ook voldoende ruimte is voor gezelligheid en humor!

De organisatie

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram is het bedrijf achter de bekende merken Tiger, Sealskin en Geesa en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten.

Deze worden in geheel Europa  verkocht via retailers, doe-het-zelf zaken, groothandels en online. Jaarlijks wordt ca 100 miljoen omzet gerealiseerd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel en hier bevinden zich onder meer de afdeling product marketing, waar het brand marketing team onderdeel van is.

Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners.

Het aanbod

Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een belangrijke speler op de internationale badkamerartikelen- en sanitair markt, met grote ambities.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed marktconform salaris
 • Voldoende vakantiedagen en goede pensioenregeling.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met cv. naar Judith Cats, HR Manager judith.cats@coram.eu.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Renee Paardekooper (Online Brand & Communication Manager): renee.paardekooper@coram.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.