Medewerker Customer Service  

Coram Hospitality & Projects (ft)

Heb jij een goed gevoel voor Service? Heb je affiniteit met sanitair producten en is het voor jou een fluitje van een cent om en technische tekening om te zetten naar een order? Dan zijn wij bij Coram Hospitality & Projects op zoek naar jou!  

We zoeken een Medewerker Customer Service die op de afdeling Customer Service verkoop ondersteunende administratieve werkzaamheden verricht voor onze internationale klanten en daarmee een servicegerichte en dienstverlenende bijdrage levert aan het commerciële proces van Coram.

Wat ga je doen?

De afdeling Customer Service staat centraal en is het gezicht van de organisatie naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de klant en de operationele afstemming tussen klant, sales, finance en logistiek. Jij vertaalt tekeningen en offertes naar (maatwerk)orders. In samenwerking met Sales stem je de wensen en eisen van onze klanten of diensten af, zodat je een optimale dienstverlening en klanttevredenheid kunt realiseren. Je draagt zorg voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces van orderadministratie en klantondersteuning. Je rapporteert in deze functie aan de Customer Service Manager.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Communicatie met afnemers inzake orders, offertes, levertijden, reclamaties en overige zaken.
 • Uitbrengen en follow up van offertes in samenspraak met Sales.
 • Het uitwerken van (technische) tekeningen en vertalen ervan naar concrete producten.
 • Uitwerken van offertes, orderbevestigingen, wijzigingen in betalingscondities, acties en specifieke klantafspraken.
 • Adviseren van klanten over producten en maatwerkoplossingen.
 • Afstemmen met logistiek over voorraad en leveringen van orders (wereldwijd).
 • Contacten onderhouden met de (internationale) klant en sales inzake orderverwerking, leveringen en betalingen.
 • Orderinvoer in het ERP systeem.

Herken jij jezelf hierin?

 • We zijn op zoek naar een gedreven Customer Service Medewerker met een MBO achtergrond, 4 jaar relevante werkervaring, technische inzicht (tekeningen kunnen vertalen naar orders). Je kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren. Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en heb je ervaring met een ERP en CRM systeem dan ben jij de ideale kandidaat. Mocht je kennis hebben van het opmaken van export documenten, zou dat helemaal mooi zijn!

De organisatie

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram Hospitality & Projects is de business unit die zich richt op de internationale hotel, cruise en projectmarkt. De producten van Geesa, Sealskin en  Tiger worden gedistribueerd via verschillende verkoopkanalen.

Het aanbod

Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een belangrijke speler op de internationale badkamerartikelen- en sanitair markt, met grote ambities.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed marktconform salaris
 • Voldoende vakantiedagen en goede pensioenregeling.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met cv. naar Judith Cats, HR Manager judith.cats@coram.eu. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met dianne.denrooijen@coram.eu (Manager Customer Service).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt (echt) niet op prijs gesteld.