Medewerker Customer Service Hospitality & Projects – fulltime

Medewerker Customer Service Export Coram Hospitality & Projects

Weet jij hoe je binnen een Customer Service afdeling een zo efficiënt en effectief mogelijk proces van orderadministratie en klantondersteuning kan uitbouwen op een enthousiasmerende en motiverende wijze ? Vind je tevens uitstekend je weg binnen een dynamische omgeving en ervaar je verandering  als een uitdaging? Bij Coram Hospitality & Projects zijn wij op zoek naar een ervaren Customer Service Medewerker met een goed gevoel voor service  , die in staat is om de internationale klanten te ondersteunen.  

Wat ga je doen?

De afdeling Customer Service staat centraal en is het gezicht van de organisatie naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de (internationale) klant en de operationele afstemming tussen klant, sales, finance en logistiek. In samenwerking met  de diverse Business Development Managers stem je de wensen en eisen van onze klanten of diensten af, teneinde een optimale dienstverlening en klanttevredenheid te realiseren. Je draagt zorg voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces van orderadministratie en klantondersteuning. Je rapporteert in deze functie aan de Customer Service Manager.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Communicatie met afnemers inzake orders, offertes, levertijden, reclamaties en overige zaken.
 • Uitbrengen en follow up van offertes in samenspraak met de Business Development Managers.
 • Bewaking van offertes in het klantinformatiesysteem.
 • Begeleiding van export orders plus interne en externe informatie hierover.
 • Afstemmen met logistiek over voorraad en leveringen van orders.
 • Contacten onderhouden met de klant en sales inzake orderverwerking, leveringen en betalingen.
 • Up to date houden van het klantinformatiesysteem.
 • Orderinvoer in het ERP systeem.

Herken jij jezelf hierin?

 • We zijn op zoek naar een gedreven Customer Service Medewerker met een MBO achtergrond, 4 jaar relevante werkervaring in een internationale/exportgerichte organisatie. Je kunt zowel in een team als zelfstandig functioneren. Beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (Duits is een pré) en heb je ervaring met een ERP en CRM systeem dan ben jij de ideale kandidaat. Mocht je kennis hebben van het opmaken van export documenten, zou dat helemaal mooi zijn!

De organisatie

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram Hospitality & Projects is de business unit die zich richt op de internationale hotel, cruise en projectmarkt. De producten van Geesa, Sealskin en  Tiger worden gedistribueerd via verschillende verkoopkanalen.

Het aanbod

Een uitdagende functie met inhoud waarbinnen jouw ervaring echt tot z’n recht komt, bij een belangrijke speler op de internationale badkamerartikelen- en sanitair markt, met grote ambities.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed marktconform salaris
 • Voldoende vakantiedagen en goede pensioenregeling.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met cv. naar HR@coram.eu

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met dianne.denrooijen@coram.eu (Manager Customer Service).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.