Master Data Specialist

De Functie:

De Master Data Specialist is in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor alle (nieuwe) klant- en prijsdata gegevens in het masterdata systeem. Door continue nieuwe datagegevens toe te voegen, aan te vullen en deze goed te onderhouden kunnen er nieuwe inzichten ontstaan voor Coram. Door de juiste en correcte data in het systeem te hebben, kunnen we bouwen aan een uniforme werkwijze.

De kandidaat:

Hoe maak je klanten blij?

Je zorgt ervoor dat de data tijdig in het masterdata systeem staan. Het waarborgen van de continuïteit van de dataverwerking is aan jou wel besteed. Je communiceert goed met de interne- en externe klanten en bent hierin ook proactief.

Hoe ben jij succesvol?

Je voelt je thuis met systemen en werkprocessen die aanwezig zijn en onderhouden moeten worden. Verbeteringen of aanpassingen in het master datasysteem kun je signaleren en bespreekbaar maken. Tevens vindt jij het ook van groot belang dat er zéér accuraat wordt gewerkt en het overzicht houdt door middel van prioriteiten stellen.

Waarom kan jij het verschil maken?

Jij maakt het verschil als jij dé Excelskills bezit. Daarnaast zijn competenties als zelfstandig- en kwaliteitsgericht werken en intiatief tonen zijn niet vreemd voor jou. Verbeteringen wil je graag signaleren en analytisch sta je stevig in je schoenen.

Dit is jouw baan:

 • als je beschikt over HBO werk- en denkniveau en combineert hiermee 3 tot 6 jaar werkervaring binnen onze branche;
 • als je kennis hebt van ERP systemen zoals Infor LN en Baan;
 • als je fulltime wil werken binnen een ambitieuze omgeving in ons gloed nieuwe pand, welke goed bereikbaar is, in Zaltbommel;
 • als je 25 vakantiedagen wil hebben en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • als je een laptop, telefoon en personeelskorting kan krijgen en thuiswerken een mogelijkheid kan zijn;
 • als je een marktconform salaris ontvangt en deelneemt aan een pensioenregeling;
 • als je in een leuk team wil werken waar de werksfeer goed is.

De organisatie:

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram is hard op weg naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

De sollicitatieprocedure:

 • Je solliciteert :We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken krijg je een reactie;
 • Kennismaking: Het kennismakingsgesprek tussen jou en Coram;
 • Vervolggesprek: In het vervolggesprek gaan we meer in op de inhoud;
 • Einde: Je carriere begint  bij Coram als Master Data Specialist.

Interesse?

Mail jouw CV met korte motivatie naar Esther Kaales, HR Business Partner, hr@coram.eu

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van ons vacatures.