Junior Product Manager Bathroom

Ben jij graag vernieuwend bezig? Ben je geïnteresseerd in design en interieurtrends? Wil jij weten wat consumenten bezig houdt? Is het je passie om op basis daarvan nieuwe producten te bedenken en te creëren? Dan ben jij de (junior) Product Manager die we graag binnen ons team zoeken, om samen onze ambitieuze  plannen te realiseren.

DE FUNCTIE

Op vernieuwende en onderzoekende wijze bouw jij mee aan een innovatieve en stijlvolle collectie badkamerproducten. Jij werkt samen met het team aan marktkansen en vertaalt deze naar een concurrerend productportfolio en bouwt daarmee mee aan onze ambitie om een toonaangevende speler in de Europese sanitair markt te worden. Dit doe je voor onze merken Geesa, Tiger en Sealskin.

DE UITDAGING

 • Je volgt de trends en marktontwikkelingen, je bezoekt beurzen, doet marktonderzoek en analyseert de resultaten. Vervolgens weet je op basis daarvan en op basis van ‘consumer insights’ bij te dragen aan het ontwikkelen en introduceren van innovatieve productideeën en – Daarnaast zorg je ervoor dat je de bestaande collectie onderhoudt en optimaliseert.
 • Je draagt bij aan de (soms complexe) ontwikkeling van onze kwalitatieve producten. Dit betreft de volledige breedte van het proces: je maakt de planning en ziet toe op de voortgang, je selecteert mede de leveranciers, je begeleidt de vormgeving en uiteindelijk de introductie van het product.
 • Je werkt mee aan het proces om het eindproduct succesvol in de markt te zetten; van prijsbepaling tot en met content en verkoop ondersteunende middelen, maar ook verpakkingen en handleidingen. Je kunt de marketing- sales teams enthousiasmeren voor jouw assortiment.
 • Je zorgt voor de beschikbaarheid van de juiste productinformatie in de diverse (ERP, PIM) systemen.
 • Je helpt de business met vragen over het assortiment en specifieke klantverzoeken.
 • Je ondersteunt bij het opstellen van businesscases en proposition/sales releases voor nieuwe producten.
 • Je werkt hierbij nauw samen met Product Management, Product Engineering en afdelingen als Marketing, Sales en Sourcing en rapporteert in deze functie aan de Senior Product Manager.

JOUW PROFIEL

Onze ideale kandidaat beschikt over minimaal HBO-werk en denk niveau, heeft een resultaatgerichte commerciële instelling, is analytisch sterk, is communicatief en heeft minimaal 1 of 2 jaar aantoonbare werkervaring als Product Manager. We zoeken enthousiast en ambitieus aanstromend talent! Daarnaast heb je sterke affiniteit met design en interieur en heb je een scherp oog voor kwaliteit en trendontwikkelingen in de markt en weet je die te vertalen in concrete product- en conceptvoorstellen. Je kunt procesmatig werken en goed organiseren zonder dat dit je creativiteit beperkt. Je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse of Franse taal is een pré.

DE ORGANISATIE

“At Coram, our aim is to make you feel good about your daily routines in the most personal space in your home. We design, create and sell bathroom accessories and shower areas, with the highest standards in aesthetics, functionality and ease of use.”

Coram is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Coram is eigendom van een Nederlandse familie.

HET AANBOD

We bieden een uitdagende, veelzijdige, internationaal georiënteerde functie binnen een ambitieuze werkomgeving. Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris;
 • Een prachtige splinternieuw hoofdkantoor in Zaltbommel wat goed te bereiken is met auto en OV;
 • Een goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een uitdagende functie voor een aanstormend Product Management talent;
 • En natuurlijk enthousiaste collega’s!

Enthousiast geworden en toe aan een nieuwe stap?

Mail dan je sollicitatie met CV naar Judith Cats (HR Manager) judith.cats@coram.eu. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Michiel Uijlings (Product Manager) +31 6 52 02 75 34.

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van wervingsbureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.