“Badkamers van ontwerp tot en met oplevering”

Coram Projects

Het dagelijkse bad- en doucheritueel is voor iedereen belangrijk. Ongeacht je gewoonten. Een verkwikkende douche zorgt voor een goede start van de dag. Een warm bad brengt ontspanning. In ieder nieuwbouw- of renovatieproject neemt de badkamer daarom een belangrijke plaats in.

Om aan de wensen van consumenten te voldoen, zijn wij altijd op zoek naar slimme oplossingen, bijzondere toepassingen en creatieve ideeën. Wij werken daarvoor nauw samen met onze opdrachtgevers, veelal architecten en projectontwikkelaars. We luisteren naar hun specifieke wensen en eisen. Vertalen deze naar maatwerk. En realiseren badkamers die alle verwachtingen waarmaken. In woonzorgcentra en omvangrijke woningbouwprojecten. In vakantieparken en hotels. In Nederland en ook daarbuiten. Van enkele tot zelfs honderden badkamers in een project.

Wij zijn CORAM PROJECTS.
Net als Sealskin en Tiger onderdeel van een ondernemende, internationale organisatie waarvan het fundament in 1754 werd gelegd. Graag delen wij ons verhaal. Een verhaal over samenwerken. Over creativiteit. Over anders kijken en meedenken. Over ontzorgen. Verrassen. Een verhaal over vakmanschap en échte service. En over mooie projecten waaraan wij een bijdrage mochten leveren.