Het leadership team is verder aangevuld

In het jaar 2019 heeft Coram haar leadership team verder aangevuld (gecompleteerd) met een aantal nieuwe leden.

HR-Group Director: Willemijn van den Boogaard
Willemijn van den Boogaard (46 jaar) benoemd als Group HR Director van Coram International in Geldrop. Na het volbrengen van haar HR studie aan de Universiteit van Tilburg, heeft Willemijn een schat aan ervaring op gedaan in diverse HR managementfuncties bij o.a. Unilever, Bakkersland en Koninklijke Auping. Haar benoeming is een volgende stap in Coram’s groei-ambitie, waarin innovatie, een sterke klantoriëntatie en een snelle reactie op ontwikkelingen in de markt centraal staan.

Demand & Supply Chain Director: Roy van Helden
Op het terrein van de Supply Chain, Roy van Helden toegetreden. Roy (40 jaar) heeft na het afronden van zijn opleiding aan Tias Business school, diverse managementrollen rollen vervuld bij Vistaprint en Cimpress. Binnen deze nieuwe functie is Roy verantwoordelijk voor de logistieke transitie vanuit de verschillende gefragmenteerde business units, naar één centrale plek, voor diverse operationele zaken, als vraagplanning, sourcing en assemblage, zodat we onze klanten nog beter en sneller kunnen bedienen.

Managing Director DIY & E-commerce: Walter Brattinga
Walter Brattinga (49 jaar) behaalde zijn Bachelor aan de Nyenrode University en heeft een schat aan ervaring binnen het Retail kanaal. Zo startte hij zijn carrière bij Moët Hennesy als marketeer en stapte hij in 1998 over naar Henkel (lijmtechnologieën), waar hij onder meer eindverantwoordelijk was voor marketing in de Benelux, doorgroeide naar de rol van Marketing Director Asia Pacific, en uiteindelijk General manager West-Europa werd. In de rol van Managing Director DIY bij Coram zal Walter de business unit DIY en E-commerce leiden met als doel Coram verder te laten groeien en professionaliseren binnen de Europese markt.

Digital Business Director: Peter Vogel
Peter Vogel (40 jaar) toegetreden bij Coram als Digital Business Director. Na het behalen van zijn Master in Vennootschapsrecht is Peter zich gaan specialiseren in het E-commerce traject bij onder andere Blokker, Nextail en meest recent, als hoofd Technology & Opertaions E-Commerce bij Jacobs Douwe Egberts. Peter zal het digitale transformatieproces van Coram aansturen en verder professionaliseren, waarbij hij zich zal richten op de e-commerce strategie en bedrijfsplanning om verdere groei van de organisatie te bewerkstelligen.

Met het toetreden van deze nieuwe collega’s is het leadership team compleet en is Coram klaar voor een vervolgstap in de toekomst; een verdere professionalisering en groei van onze organisatie.