Bijdehand: De nieuwe 2-Store opbergcollectie van Tiger

Drie nieuwe, compacte en multifunctionele opbergoplossingen voor in de badkamer

Zaltbommel, augustus 2021 – Opgeruimd staat netjes! Weg met de flacons op de douchevloer, de handdoek en washand op de grond en een mobiele telefoon onder de waterspetters. De nieuwe Tiger 2-Store collectie biedt nieuwe opbergoplossingen voor allerlei producten in de badkamer. Zonder dat het veel ruimte inneemt, heb je alles bij de hand. De 2-Store collectie is uiterst functioneel, heeft een krachtig, modern design en past in elke badkamer door het universele uiterlijk. De collectie bevat een ophangbaar doucherek, een multifunctioneel douchemandje en een tweezijdige douchemand, die buitengewoon handig én verrassend om een glazen douchewand heen kan worden geklemd. Hierdoor wordt er zowel opbergruimte in de douche als aan de buitenzijde van de douche gecreëerd. Deze drie nieuwe opbergoplossingen zijn gemaakt van hoogwaardig zwart of wit kunststof en kunnen zonder boren worden geplaatst. Tiger heeft met de 2-Store opbergcollectie de ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2020’ ontvangen.

Met de slimme opbergoplossingen van de nieuwe 2-Store collectie van Tiger is je badkamer geordend en heb je alles binnen handbereik. De 2-Store collectie heeft kenmerkende ronde hoeken, die subtiliteit toevoegen aan het design. Dat naast de functionaliteit ook het design van 2-Store goeddoordacht is, blijkt uit de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Deze Nederlandse professionele designprijs wordt door de jury alleen toegekend aan producten met een hoge ontwerpkwaliteit.

2-Store ophangbaar doucherek
Dit handige 2-Store doucherek is een typisch geval van functionele schoonheid. Het rek kan, met een door siliconen beschermde RVS haak, aan de glazen douchewand worden gehangen en heeft genoeg ruimte voor alle doucheproducten. De stevige kunststof mandjes zijn 5 centimeter in hoogte te verstellen, zodat ook grotere flacons kunnen worden opgeborgen. Ophanghaakjes aan de onderzijde van het doucherek bieden opbergruimte voor een spons of wisser. Dankzij het gebruik van de contrasterende materialen RVS en hoogwaardig kunststof, in de kleur zwart of wit, heeft dit doucherekje een moderne uitstraling.

2-Store douchemandje/wandrekje
Met deze slimme oplossing van Tiger kun je naast het creëren van ruimte in je badkamer, door je spulletjes handig op te bergen, ze ook mooi etaleren. Dit multitalent kan namelijk op twee manieren aan de wand worden bevestigd; als douchemand in de douche of bij het bad, of als dubbele planchet in je toilet of badkamer, waarbij de binnenzijde van het wandrekje een nis vormt. Door de innovatieve toepassing en de ruimtebesparende vormgeving kunnen er meerdere mandjes fraai in één badkamerontwerp worden toegepast. Door een aantal onder of naast elkaar te monteren, creëer je op subtiele wijze meer opbergruimte en een unieke stijl. Het mandje is 25 cm breed en wordt bevestigd middels een metalen muurplaatje. Schroef of plak het metalen plaatje aan de muur en je kunt deze accessoire altijd op twee manieren ophangen. Boor je liever niet? Gebruik dan de TigerFix lijm. Schroeven is natuurlijk ook een optie met de bijgeleverde RVS schroeven en Fischer pluggen.

De ruimtebesparende 2-Store accessoires zijn gemakkelijk te installeren, zonder zelfs te hoeven boren. De duurzame douchemandjes hebben een vriendelijke afgeronde vorm en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor roesten niet mogelijk is. Door de geïntegreerde afwateringsleuf blijft het water niet in de mandjes staan en zijn ze gemakkelijk schoon te houden. De drie 2-Store items zijn verkrijgbaar in de kleur zwart, voor een krachtig statement, of in wit, voor een lichte, frisse look. Door de functionaliteit en het krachtige ontwerp zorgt 2-Store voor jarenlang plezier in elke badkamer.

Meer informatie over de 2-Store collectie en Tiger is te vinden op www.tiger.nl.